• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Olympicu käive Eestis langes

  Olympicu müüginumbrid on mullusest kasinamad.Foto: Äripäev

  Ainsana Balti riikidest langes kolmandas kvartalis Olympic Entertainment Groupi käive Eestis, suure languse tegi ka Poola üksuste müügitulu.

  Eestis langes kasiinofirma käive 12,7%, 7,6 miljonile eurole. Käibelangus võeti vastu ka Poolas (-22,1%), Slovakkias (-10,1%) ja Valgevenes (-13,2%). Suurim tõus tehti Itaalias, kus ettevõtte kasvatas käivet peale kohaliku hasartmängumaksu mahaarvamist 1,9 miljonit ehk 146,6% mullusest rohkem. Kerkisid ka Läti ja Leedu müüginumbrid, vastavalt 15,2% ja 2,9%.
  Börsifirma teatel langesid ärisegmentide auditeerimata hasartmängutulud kolmandas kvartalis kokku 0,6%, 35,8 miljonile eurole. 9 kuu lõikes suudeti mullu sama ajaga võrreldes käivet siiski kasvatada 103,5 miljonile eurole ehk 4,9% võrra.
  9 kuu kokkuvõttes on suurim, 72,8% kasv olnud Itaalias, kus ettevõte veel tänavu haaret laiendas. Samuti on käive jõudsalt kasvanud Lätis, kus see on kerkinud 25,4% mullusest kõrgemale. Käive on kolme kvartali jooksul kõige enam kannatanud Valgevene ja Poola üksustes, kus käive on kukkunud vastavalt 19,4% ja 14,3%.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo Lextal partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo Lextal partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA jaemüük kasvas ootamatult
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
Kodulavastus - nipp, mis aitab müügile ja üürile kaasa
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Intervjuu Prantsuse kaubandusministriga: Euroopa Liit peab tooma tööstused tagasi koju
Euroopa Liidu liikmesriikide majandused peavad mitte üksnes taastama pandeemia-eelse kasvujõu, vaid väljuma globaalsest viiruskriisist rohelisema ja iseseisvamana. See aga tähendab, et ka kaubandussuhted tuleb kriitilise pilguga üle vaadata.
Euroopa Liidu liikmesriikide majandused peavad mitte üksnes taastama pandeemia-eelse kasvujõu, vaid väljuma globaalsest viiruskriisist rohelisema ja iseseisvamana. See aga tähendab, et ka kaubandussuhted tuleb kriitilise pilguga üle vaadata.