• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Maailma kõige mõjukamate nimekirjas tegi debüüdi India peaminister

  Narendra ModiFoto: Bloomberg

  India peaminister Narendra Modi on üks kõrgeima koha saavutanud uustulnuk Forbes’i maailma 72 kõige mõjukama inimese nimekirjas. Nimekirja jõudis esmakordselt ka Alibaba tegevjuht Jack Ma.

  Nimekirja kokku pannes arvestatakse kontrollitavat rahahulka, mõjutatavate inimeste hulka, mõjusfääri suurust ning seda, kui aktiivselt nad oma võimu kasutavad. 
  Mais India peaministriks valitud Modi jõudis nimekirjas 15. kohale. 
  Riigi karismaatiline juht juhtis eelnevalt Gujarati osariiki, kus teda kiideti osariigi majanduse edendamise eest, kuid kritiseeriti selle eest, et ta pigistas silma kinni, kui rahvahulgad ründasid 2002. aasta rahutuste käigus moslemeid. Aasia suuruselt kolmanda majanduse juhina on Modi lubanud teha otsustavaid samme, mis aitaksid taastada takerdunud investeeringud üle terve riigi. 
  Lisaks Modile jõudis Aasia uustulnukatest nimekirja Hiina rikkaim mees - Jack Ma, kes maabus 30. kohale. 
  Viis kõige võimukamat inimest jäid sellel aastal aga samaks. 
  Esimesele kohale jõudis Venemaa president Vladimir Putin, kellele järgnes USA president Barack Obama, Hiina Kommunistliku Partei peasekretär Xi Jinping oli kolmas, paavst Francis neljas ning Saksamaa kantsler Angela Merkel viies. 
  Facebooki tegevjuht Mark Zuckerberg jõudis nimekirjas 22. kohale, Põhja-Korea juht Kim Jong-un 49. kohale. 
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
S&P 500 aktsiaindeks tõusis uude ajaloolisse tippu
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Selgusid aasta töösturi nominendid
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.