• Jaga lugu:

  Fossili aktsia tõusis tulemuste järgselt lendu

  Fossil GroupFoto: Bloomberg

  Fossil teatas kolmanda kvartali puhaskasumi ja käibe kasvust ning see saatis kellatootja aktsia järelturul lendu.

  Fossili kolmanda kvartali puhaskasum kasvas võrreldes möödunud aasta sama ajaga 89,7 miljonilt dollarilt 103,7 miljoni dollarini. Kasum aktsia kohta oli 1,96 dollarit. Käive suurenes sama ajaga 810,4 miljonilt 894,5 miljonini. Mõlemad tulemused olid üle ootuste head, selgub FactSeti küsitlusest, kus analüütikud ootasid kasumiks aktsia kohta 1,82 dollarit ja käibeks 878,4 miljonit.
  Nasdaqi järelturul reageeris Fossili aktsia tulemustele 11 protsendilise tõusuga.
  Kellatootja prognoosib neljanda kvartali puhaskasumiks aktsia kohta 2,91-3,21 dollarit ning aastakasumiks 7-7,30 dollarit. Analüütikud prognoosivad neljanda kvartali puhaskasumiks aktsia kohta 3,16 dollarit ja aastakasumiks 7,16 dollarit.
  Ettevõtte teatel uuendati litsentsikokkulepet Michael Korsiga kuni aastani 2024.  
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Raadiohommikus: Irina Embrich võitudest, Otto Pukk 637% tõusust ning Roman Zaštšerinski koroonapassist
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.