Rainer Saad • 12. november 2014 • 1 min
Jaga lugu:

Fossili aktsia tõusis tulemuste järgselt lendu

Fossil Group  Foto: Bloomberg

Fossil teatas kolmanda kvartali puhaskasumi ja käibe kasvust ning see saatis kellatootja aktsia järelturul lendu.

Fossili kolmanda kvartali puhaskasum kasvas võrreldes möödunud aasta sama ajaga 89,7 miljonilt dollarilt 103,7 miljoni dollarini. Kasum aktsia kohta oli 1,96 dollarit. Käive suurenes sama ajaga 810,4 miljonilt 894,5 miljonini. Mõlemad tulemused olid üle ootuste head, selgub FactSeti küsitlusest, kus analüütikud ootasid kasumiks aktsia kohta 1,82 dollarit ja käibeks 878,4 miljonit.

Nasdaqi järelturul reageeris Fossili aktsia tulemustele 11 protsendilise tõusuga.

Kellatootja prognoosib neljanda kvartali puhaskasumiks aktsia kohta 2,91-3,21 dollarit ning aastakasumiks 7-7,30 dollarit. Analüütikud prognoosivad neljanda kvartali puhaskasumiks aktsia kohta 3,16 dollarit ja aastakasumiks 7,16 dollarit.

Ettevõtte teatel uuendati litsentsikokkulepet Michael Korsiga kuni aastani 2024.  

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt