• Jaga lugu:

  Börs: turud ootavad tööraportit

  Foto: EPA

  USA turud tegid täna tagasihoidliku tõusu, püüdes paraneda viimase aja langusest. Investorid vaatlesid naftahindade kõikumisi ning ootasid homset tööraportit.

  Nasdaq’i langust mõjutas enim Apple, mis tegi lühiajaliselt enam kui 2% languse.
  S&P 500 ja Dow Jones pendeldasid positiivse ja negatiivse territooriumi vahel. Dow Jones tegi päeval 198,69 punktise kasvu, püüdes korrektsiooni territooriumilt välja rabeleda; enim panustas indeksi kasvu Goldman Sachs.
  “Me oleme jätkuvalt keset korrektsiooniprotsessi, kus aktsiad ei ole tugevamatesse kätesse veel üle antud,” sõnas Janney Montgomery Scott’i investeerimisstrateeg Mark Luschini.
  Energiasektoril oli raskusi kasumite hoidmisel peale ligi 2% kasvu nafta hinade tõusu järel. Toornafta hind tegi pärastlõunase kauplemise käigus languse, enne 50 sendist ehk 1,08 dollarilist kasvu; barreli hinnaks kujunes 46,75 dollarit.
  Enegia hinnad on viimastel päevadel teinud ekstreemseid kõikumisi. Toornafta hind tegi tänu Aasia börsi üleöö toimunud paranemisele tõusu; korraks kerkis naftabarreli hind ka 48 dollarini.
  Nädane töötute arv kasvas 282 000 inimese võrra.
  Üldine USA kaubavahetuse lõhe kahanes juulis 41,86 miljardi dollarile, mis on viimase viie kuu väikseim näitaja. USA-Hiina kaubandusdefitsiit kasvas juulis 31,58 miljardi dollarini varasemalt 31,46 miljardilt dollarilt.
  Tesla tegevjuht Elon Musk säutsus Twitteris eile peale börsi sulgumist, et elektriautode tootja hakkab märtsis vastu võtma eeltellimusi oma uuele Model 3-le, mille hind algab 35 000 dollarist. Ettevõtte aktsia tegi enne turu avanemist 2% tõusu.
  Kullafutuurid kukkusid 9,10 dollarit 1124,50 dollarile untsi eest.
  Dow Jones tegi 0,21% kasvu ning sulgus 16385,79 punktil. S&P 500 kasvas 0.12% ja lõpetas päeva 1951,13 punktil. Nasdaq lõpetas päeva 0,35% langusega ning sulgus 4733,50 punktil.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Rasmus Pikkani: ärme investeeri nii, nagu homset ei oleks
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Tesla ületas prognoose
Peale börsi sulgumist avaldas teise kvartali majandustulemused elektriautonduse lipulaev Tesla, kes ületas analüütikute ootusi, vahendab Yahoo Finance.
Peale börsi sulgumist avaldas teise kvartali majandustulemused elektriautonduse lipulaev Tesla, kes ületas analüütikute ootusi, vahendab Yahoo Finance.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Automüüjad vaatavad elektrikaubikute käsule altkulmu Lisakulu lööks otse tarbija rahakotti
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.