Vallikivi: klientide seas paanikat pole

17. veebruar 2016, 14:30
LHV maaklertegevuse juht Alo Vallikivi
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160217/BORS/160219707/AR/0/AR-160219707.jpg

Ehkki käesolev aasta on alanud maailma aktsiaturgudele närviliselt ning suuremad börsid on vaatamata viimaste päevade tõusule tugevalt miinuses, siis LHV maaklertegevuse juhi Alo Vallikivi kinnitusel võtavad kliendid langust suhteliselt rahulikult.

„Klientidelt tuleb küll tavapärasest rohkem päringuid, mis turgudel toimub, kuid väga muretsema veel ei ole hakatud,“ selgitas ta. „Aasta on alanud väga aktiivselt ning nagu närvilistel aegadel ikka, on klientide aktiivsus väga kõrge. Eriti aktiivsed on olnud suure langusega päevad ning hetkel võin väita, et ostu- ja müügipool on pigem tasakaalus või kergelt müüjate poole kaldu.“

Vallikivi sõnul on klientide seas jätkuvalt väga populaarsed instrumendid, mis panustavad nafta hinna liikumisele ning ka volatiilsusele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. February 2016, 14:33
Otsi:

Ava täpsem otsing