Juhan Lang • 17. veebruar 2016 kell 11:30

Vallikivi: klientide seas paanikat pole

LHV maaklertegevuse juht Alo Vallikivi  Foto: Andres Haabu

Ehkki käesolev aasta on alanud maailma aktsiaturgudele närviliselt ning suuremad börsid on vaatamata viimaste päevade tõusule tugevalt miinuses, siis LHV maaklertegevuse juhi Alo Vallikivi kinnitusel võtavad kliendid langust suhteliselt rahulikult.

„Klientidelt tuleb küll tavapärasest rohkem päringuid, mis turgudel toimub, kuid väga muretsema veel ei ole hakatud,“ selgitas ta. „Aasta on alanud väga aktiivselt ning nagu närvilistel aegadel ikka, on klientide aktiivsus väga kõrge. Eriti aktiivsed on olnud suure langusega päevad ning hetkel võin väita, et ostu- ja müügipool on pigem tasakaalus või kergelt müüjate poole kaldu.“

Vallikivi sõnul on klientide seas jätkuvalt väga populaarsed instrumendid, mis panustavad nafta hinna liikumisele ning ka volatiilsusele.

Hetkel kuum