Pro Kapitali kahjum kasvas

Pro Kapital juhatuse liige Allan Remmelkoor.  Foto: Andres Haabu

Pro Kapital Grupi puhaskahjum kasvas esimeses kvartalis mullusega võrreldes 28% võrra ja vähikäiku tegi ka börsifirma käive.

Puhaskahjum kasvas kolme kuu jooksul võrdlusperioodi suhtes 300 000 euro võrra, 1,5 miljonile eurole. Kontserni 2016. aasta kolme kuu kogukäive oli 2,8 miljonit eurot, kahanedes võrdlusperioodi suhtes 11% võrra.

Ettevõtte teatel tehti aruandeperioodil ning selle järel maikuus kaks võlakirjaemissiooni etappi kutselistele investoritele, emiteerides võlakirju kokku väljalaskehinnaga ligi 16 miljonit eurot. Emissioonist laekuvate vahenditega kavatsetakse finantseerida peamiselt ettevõtte arendusprojekte.

Esimeses kvartalis jätkas Pro Kapital oma suurima arendusprojekti, Tallinnas asuva T1 kaubandus- ja meelelahutuskeskuse ehitustöid ning samuti aktiivseid üüriläbirääkimisi kohalike ja välismaiste jaekaubandusettevõtetega, teatas ettevõte börsile. Samuti jätkati ehitustöid kahes elamuarendusprojektis, Saltiniu Namai kvartalis Vilniuses ning Tondi elukvartalis Tallinnas.

Pro Kapitali aktsionäride korralise üldkoosoleku toimub 17. juunil, algusega kell 14.00 Tallinnas Põhja pst. 21.

Hetkel kuum