• Jaga lugu:

  Investor Toomas: üllatus sõpradele!

  Tule laigi investor Toomase Facebooki!Foto: EPA

  Et fännidele veel sammuke lähemal olla, olen loonud endale Facebooki lehe, mille kaudu saavad lugejad olla kursis kõige uuemate uudistega.

  Minu Facebooki lehekülje nimi on investor Toomas ning Twitteris asun aadressil twitter.com/investortoomas. Mõlemale lehele panen üles põnevaid börsiuudiseid, enda päevakommentaare ning seda, kuidas mu portfellil on igakuiselt läinud.
  Et olla hästi kursis minu tegemistega, jälgige mu Facebooki lehte ja Twitteri kontot. Samuti tuletan lugejatele meelde, et kirjutage mulle, jagage oma ideid, sest olen alati nõus vastama ja teiega arutlema. Kirju saab mulle saata ka Facebookis.
  Investeerimismaailm on suur ja lai
  Olen nõus meeleldi vastama oma lugejatele ka teemadel, mis ei puuduta ainult aktsiaid ja aktsiaturge. Näiteks on mulle kirjutatud ja soovitatud osta krüptoraha. Ka soovitused osta kinnisvara või investeerida ühisrahastusse pole mulle võõrad.
  Mõnikord kirjutab mulle lugeja ja küsib mõne konkreetse aktsia kohta. Et miks see niimoodi on käitunud ning kas mina näen sellel perspektiive. Olen vastanud kõikidele lugejate kirjadele ning kavatsen seda head tava ka jätkata.
  Facebooki leht hakkab mul tõenäoliselt olema informatiivsem, kuna sinna saab rohkem sisu üles panna. See ei peaks tähendama, et ma oma Twitteri konto unarusse jätan, vaid asi on lihtsalt mõlema sotsiaalvõrgustiku ülesehituse erinevustes.
  Arvan, et tänu sotsiaalmeediale tuleb põnev aeg nii lugejatel kui ka mul endal, sest kuigi oma vanuselt olen juba kuldses keskeas, ei ole kunagi liiga hilja alustada uute asjadega.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Jaan Härms: hakkame juba restoranis koroonapassi nõudma
Teenindus- ja meelelahutussektorile pole koroonasertifikaadi kontrollimise nõue niivõrd kohustus, kuivõrd annab kindlust, et elu ja äri saab avatuna hoida, kirjutab Saku Õlletehase juht Jaan Härms.
Teenindus- ja meelelahutussektorile pole koroonasertifikaadi kontrollimise nõue niivõrd kohustus, kuivõrd annab kindlust, et elu ja äri saab avatuna hoida, kirjutab Saku Õlletehase juht Jaan Härms.
FED: Liigume toetuste vähendamise suunas
Föderaalreserv teates kolmapäeval, et majandus liigub selle suunas, et varsti võib keskpank hakata vähendama toetust majandusele, vahendab Bloomberg.
Föderaalreserv teates kolmapäeval, et majandus liigub selle suunas, et varsti võib keskpank hakata vähendama toetust majandusele, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: tulemuste sadu ning Hiina hirmud börsil
Hommikuprogrammis tulevad enda värskeid kvartalitulemusi kommenteerima Tallink Grupi juht Paavo Nõgene ning Arco Vara juht Marko-Ove Niinemäe. Juttu tuleb aga muustki.
Hommikuprogrammis tulevad enda värskeid kvartalitulemusi kommenteerima Tallink Grupi juht Paavo Nõgene ning Arco Vara juht Marko-Ove Niinemäe. Juttu tuleb aga muustki.
Raadiohommikus: börsid ja miks energia nii kalliks muutub
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.