• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Baltic Horizon omandab Riias ärihoone

  Baltic Horizon ostan Riias Upmala Biroji ärihoone.Foto: PantherMedia/Scanpix

  Baltic Horizon sõlmis lepingu, millega omandab ettevõttelt Bauplan Nord Riias Upmala Biroji ärihoone. Tehing lisab Baltic Horizoni portfelli 7 objekti koguväärtusega üle 125 miljoni euro.

  Hoone osteti arvestusega, et esimesel täisaastal on tootlus 7,25%. Tehing viiakse lõpule kolmanda kvartali jooksul. 
  Upmala Biroji ärihoone rajas 2008. aastal Saksa arendaja Bauplan Nord, renditav kogupindala on üle 10 500 m2. Pärast juulis Baltic Horizoni fondiosakutega kauplemise alustamist Nasdaq Balti fondinimekirjas on see ettevõtte teine tehing ning teine Riias asuv objekt fondi portfellis.
  Tehingu lõpuleviimise järel on fondi portfellist 35% investeeritud Tallinna, 23% Riiga ja 42% Vilniusesse. Segmenditi koosneb portfell seejärel 43% ulatuses ärikinnistuist ja 57% jaekaubandusele orienteeritud kinnistuist, millest 10% on Coca-Cola Plaza vabaaja- ja jaepinnal Tallinna südames.
  Baltic Horizoni osakutega alustati Nasdaqi börsil kauplemist 6. juulil. Baltic Horizoni börsitähis on NHCBHFFT.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Börs: Dow Jones tõusis kaheksa kuu kiireimas tempos
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: börsi uustulnuk, Elisa uus juht ja abilinnapea
Nädala viimases Äripäeva hommikuprogrammis uurime Elisa Eesti plaanide ja juhivahetuse tagamaade kohta telekomi uuelt tegevjuhilt Andrus Hiiepuult.
Nädala viimases Äripäeva hommikuprogrammis uurime Elisa Eesti plaanide ja juhivahetuse tagamaade kohta telekomi uuelt tegevjuhilt Andrus Hiiepuult.
Enefit Greeni tulevase tuulepargi toetuse vaidlus jõudis kohtu ette Elering: Eesti Energia tegi pöördumatuid investeeringuid 42 euro ja 30 sendi eest
Tallinna halduskohtus arutati Eesti Energia tütarfirma Tootsi Windpark kaebust taastuvenergia toetust jagava Eleringi otsuse vastu, mis jättis Tootsi tuulepargi ilma nii-öelda vanast toetusskeemist, millega oleks saanud projekt 12 aasta jooksul tarbijate taskust kuni 300 miljonit eurot.
Tallinna halduskohtus arutati Eesti Energia tütarfirma Tootsi Windpark kaebust taastuvenergia toetust jagava Eleringi otsuse vastu, mis jättis Tootsi tuulepargi ilma nii-öelda vanast toetusskeemist, millega oleks saanud projekt 12 aasta jooksul tarbijate taskust kuni 300 miljonit eurot.