• Jaga lugu:

  IBM suurendab investeeringuid Suurbritanniasse

  IBMFoto: EPA

  IBM andis teada, et on otsustanud Suurbritannias asuvate andmekeskuste arvu suurendada, kuna nõudlus nende järele on suur.

  Ettevõte teatas, et kavatseb Suurbritanniasse ehitada neli uut andmekeskust, kuna nii era- kui ka avalikku sektorisse kuuluvate klientide nõudlus on suurenenud. Üha rohkem soovivad ettevõtted ning institutsioonid oma andmeid hoida pilves, kirjutab Reuters.
  IBMi Euroopa pilveteenuste osakonna juhataja Sebastian Krause märkis, et Suurbritannia majandus on tugev ning üha suurem nõudlus pilveteenuste järele näitab seda.
  “Suurbritannia kliendid mõistavad, kui kasulikud on pilveteenused ning kui palju need annavad juurde paindlikkust. Samuti aitavad pilveteenused kaasa parema klienditeeninduse pakkumisele,” jätkas ta.
  Tehingust saab järeldada, et hoolimata Brexiti otsusele järgnenud naela ning börside langusest on Suurbritannia majandus endiselt tugev ning suurettevõtted et karda sinna investeerida.
  Sarnaselt IBMile on otsusest Suurbritanniasse investeerida teatanud ka Google ja Facebook. Eeskätt näevad tehnoloogiaettevõtted Suurbritannias suurt potentsiaali, kuna riigis asuvad maailma ühed paremad ülikoolid ning potentsiaalsete tulevaste töötajate arv on suur.
  IBM ütles, et uute andmekeskuste ehitamise tõttu kasvab seniste keskuste arv kahelt kuuele. IBMi kliendid on näiteks reisikompanii Thomson, Briti valitsus kui ka jaemüügiketid Boots ja Dixons Carphone.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Indrek Alliksaar: hinnad kerkivad, kuid pelgalt see ei pruugi õnne õuele tuua
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Nokia kasumiüllatus julgustas analüütikuid hinnasihte tõstma
Nokia teatas neljapäeval 423 miljoni euro suurusest tegevuskasumist, mis jättis analüütikute ootused kaugele maha. Mitmed analüütikud on pärast tulemuste avalikustamist ettevõtte aktsia hinnasihti tõstnud ning andnud ostusoovituse, kirjutab Kauppalehti.
Nokia teatas neljapäeval 423 miljoni euro suurusest tegevuskasumist, mis jättis analüütikute ootused kaugele maha. Mitmed analüütikud on pärast tulemuste avalikustamist ettevõtte aktsia hinnasihti tõstnud ning andnud ostusoovituse, kirjutab Kauppalehti.
Pfizer ja Moderna tõstsid koroonavaktsiini hinda
Vaktsiinitootja Pfizer tõstis Euroopa uutes tarnelepingutes COVID-19 koroonavaktsiini hinda enam kui veerandi võrra ja Moderna üle kümnendiku võrra, kirjutab Financial Times.
Vaktsiinitootja Pfizer tõstis Euroopa uutes tarnelepingutes COVID-19 koroonavaktsiini hinda enam kui veerandi võrra ja Moderna üle kümnendiku võrra, kirjutab Financial Times.
Kirju taustaga ärimees sai maksuameti üle väikese võidu Kohtuvaidlus on kestnud pea 10 aastat
Eile jõudis järgmisesse etappi Toomas Tammele kuuluva ettevõtte T.R. Tamme Auto pea kümne aasta eest alanud kohtuvaidlus maksuametiga. Tamm on pikalt üritanud tõestada, et ta pole maksupettuses osalenud ning nüüd tühistaski kohus suurema osa nõudest, kuigi pettuse toimumises ei kahtle.
Eile jõudis järgmisesse etappi Toomas Tammele kuuluva ettevõtte T.R. Tamme Auto pea kümne aasta eest alanud kohtuvaidlus maksuametiga. Tamm on pikalt üritanud tõestada, et ta pole maksupettuses osalenud ning nüüd tühistaski kohus suurema osa nõudest, kuigi pettuse toimumises ei kahtle.