• Jaga lugu:

  CNBC uuring: USA miljonärid naasevad aktsiaturgudele

  Turud võivad peagi miljonäride raha üle rõõmustada

  Ajalooliselt on miljonärid peale presidendivalimisi aktsiaturgudelt tagasi tõmbunud, kuid paljud Ameerika jõukad on nüüd liikumas tagasi aktsiaturgudele, teades, et Donald Trumpist saab järgmine president.

  CNBC uuringus küsitletud 750 miljonärist märkisid paljud, et plaanivad oma investeerimisportfellides teha suuri muudatusi ning muuta ka vaateid aktsiasektorile.
  Miljonärid panustavad oma raha finants- ning tööstussektori aktsiatesse ning tõmbuvad tagasi tehnoloogia ja tervishoiu aktsiatest, mis olid 2016. aasta kevadel nende lemmikud, selgub CNBC Millionaire Survey värsketest tulemusest.
  37% uuringus osalenud miljonäridest märkis, et valimistulemused panevad nad tegema märkimisväärseid muudatusi oma investeerimisvalikutes ning 40% miljonäridest sõnas, et maksukärped suurendavad kahtlemata nende investeeringuid aktsiatesse.
  “Turule on naasmas palju sularaha,” sõnas CNBC jaoks uuringut läbi viinud Spectrem Groupi uuringutejuht Tom Wynn. “Sellest uuringust tuleb välja, et investeeringud tehakse poliitiliselt. Mitte miski muu ei pane neid investeerima – ka mitte vanus.” 20% miljonäridest sõnas, et valimised panevad neid rohkem aktsiatesse investerima. Wynni sõnul on see number võrreldes ajalooliste andmetega väga suur.
  Suurim hulk investoreid usub, et S&P 500 kasvab 2017. aastal 5-10%. Miljonäride hulk, kes usuvad, et majandus tugevneb 2017. aastal kasvas varasemalt 30%-lt pärast valimisi 47%-le.
  Hoolimata suurenenud optimismist ei usu märkimisväärne hulk miljonäridest, et nende isiklik kasum võiks märkimisväärselt muutuda. 40% vastanutest usub, et nende kasum on aktsiatesse investeerides 4-6% ning vaid 27% miljonäridest usub, et kasum aktsiatest tuleb 6% või enam.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Porto Franco laenuleping häbistab üht korralikku saladust
USA jaemüük kasvas ootamatult
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
Kodulavastus - nipp, mis aitab müügile ja üürile kaasa
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Euroopa Liidu automüük pööras langusse, Eestis kasvab
Kevadise tempoka tõusu järel pööras juulis ja augustis uute sõiduautode müük Euroopa Liidus langusse, edastas Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Liit.
Kevadise tempoka tõusu järel pööras juulis ja augustis uute sõiduautode müük Euroopa Liidus langusse, edastas Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Liit.