Aadrilaskmine börsil: farmaatsia Trumpi haagist punane

Meditsiinisektor oli täna punases.  Foto: Bloomberg
Sirje Rank • 12 jaanuar 2017
Börsiuudised
Ainult tellijale

Täna ennelõunal varises Taani farmaatsiafirma Novo Nordisk aktsia Kopenhaageni börsil üle viie protsendi pärast USA ametisse asuva presidendi Donald Trumpi ähvardust, et autotööstuse järel lööb ta nüüd ka ravimitööstuses korra majja.

Bristol-Myers Squibb Co aktsia kukkus Bloombergi andmeil New Yorgis 5,3% ning Dr. Reddy’s Laboratories Ltd aktsia Mumbais 3,3%. Nasdaqi börsi biotehnoloogia indeks kukkus 3% ning S&P 500 farmaatsia, biotehnoloogia ja loodusteaduste indeks vajus 1,7%, mis mõlemad on suurimad kauplemispäeva sisesed muutused läinud aasta oktoobrist.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Hetkel kuum