• Jaga lugu:

  Korea kriis tabas tehnomiljardäre

  Jeff BezosFoto: EPA

  USA ja Põhja-Korea konflikt, millest kardetakse sõjaks paisumist, tabas ka tehnoloogiasektori aktsiaid. Seetõttu kaotas Jeff Bezos koha maailma rikkaimate edetabelis, vahendab uudisteagentuur Bloomberg.

  Maailma 500 rikkaimat inimest kaotasid neljapäevase aktsiate kukkumise tagajärjel kokku 42,7 miljardit dollarit. Üks suurim kaotaja oli Amazoni rajaja Jeff Bezos: kui alles loetud päevad tagasi tõusis ta korra maailma rikkaimaks inimeseks, siis nüüd kaotas ta päevaga ligi 2 miljardit dollarit ning pidi loovutama edetabeli teise koha Hispaania Zara rõivabrändi rajajale Amancio Ortegale.
  Teised suuremad päevased kaotajad olid NetEase'i asutaja William Ding, kes kaotas napilt 1,7 miljardit, Mark Zuckerberg, kes kaotas ligi 1,6 miljardit, Hiina Evergrande'i rajaja Hui Ka Yan, kes kaotas veidi üle miljardi ning Alibaba rajaja Jack Ma, kel sulas päevaga portfellist veidi vähem kui miljard dollarit.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Minister näeb põllumeestele ja vedajatele suuri muudatusi
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.