• Jaga lugu:

  Ekspert: bitcoin jõuab kümnendiga 250 000 dollarini

  SeebimullFoto: EPA

  Bitcoini kontode haldaja Breadwalleti kaasasutaja Aaron Lasher ütles, et bitcoini turuväärtus peaks järgmise kümne aasta jooksul tõusma 5 triljoni dollarini, vahendab MarketWatch.

  See tähendaks, et ühe bitcoini hind jõuab 250 000 dollarini. Praegu kaupleb bitcoin 4520 dollari juures.
  Tõsi, Lasher hoiatas, et enne veerand miljonini jõudmist tuleb investoritel läbi käia tulest ja veest. „Ma olen juba pikaajaliselt bitcoine hoidnud,“ ütles Lasher MarketWatchile. „Ma naudin praegust tõusu, vaatamata sellele, et tõenäoliselt järgneb praegusele pulliturule päris karm karuturg.“
  Juba praegu on bitcoini turuväärtus ületanud näiteks Starbucksi väärtuse. Eelmise nädala neljapäeval jõudis krüptovaluuta järjekordse rekordini, mis tõstis selle turuväärtuse lausa 78 miljardi dollarini. Lasheri optimistliku stsenaariumi teostumiseni on veel pikk tee minna.
  „Kas krüptovaluutad on mullis? Absoluutselt,“ ütles Lasher. „Kas see on suur asi? Mitte tingimata.“
  Ta seletas, et see ei ole esimene kord, mil bitcoin on sattunud järsku tõusutsüklisse. Taoline olukord ei saa aga kaua kesta. „Pikaajaline trend on üles, seega on varasemad mullistumised tahavaatepeeglist vaadates küllaltki tähtsusetud,“ nentis ta. „Kui kaugele see mull läheb? Kas ma müün mulli ajal osa oma bitcoinidest maha? Ei.“
  Lasher ütles, et investorid peaksid teemale lähenema siiski ettevaatlikult. „Ma ei soovitaks investoritel krüptovaluutadesse investeerida, kui teemat pole põhjalikult uuritud,“ ütles ta. „See ei ole kiiresti rikkaks saamise skeem ja inimesed, kes pimesi sinna raha sisse viskavad, võtavad tõenäoliselt liiga suuri riske, ostavad liiga kallilt või müüvad liiga vara.“
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Personalijuht: ainult kaugtöö toob negatiivsed tagajärjed
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
BP teenis suure kasumi ning maksab kopsakat dividendi
Suurbritannia naftafirma BP suurendas dividende ning aktsiate tagasioste, samuti suudeti teises kvartalis teenida oodatust rohkem kasumit, mis pani aktsia kiiresti tõusma, vahendab Reuters.
Suurbritannia naftafirma BP suurendas dividende ning aktsiate tagasioste, samuti suudeti teises kvartalis teenida oodatust rohkem kasumit, mis pani aktsia kiiresti tõusma, vahendab Reuters.
Rootsist ähvardab tsemendikriis
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Kantsler Priskel tuleb ametist lahkuda
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.