Äripäev • 7 september 2017

Northern Horizon vahetas nõukogu liikme välja

Baltic Horizon Fundi fondivalitjseja Northern Horizon Capital AS nõukogust tagasi Reimo Hammerbergi.

Uueks nõukogu liikmeks valiti 1975. aastal sündinud ja Northern Horizon Capitali õigusnõunik Daiva Liubomirskiene. Tema volitus kehtib viis aastat.

Aastatel 2014–2017 oli Daiva advokaadibüroo Sorainen advokaat. Daiva kuulub veel järgmiste Northern Horizon Grupi ühingute juhtorganitesse: NH-CAP A/S, Northern Horizon Capital Health Care Denmark K/S, Northern Horizon Capital UAB, Northern Horizon Nordic Aged Care S.a.r.l, Northern Horizon Capital AIFM Oy, Northern Horizon Capital Oy, Northern Horizon Russia Partners I Oy, Northern Horizon Healthcare II Partners Oy, Northern Horizon Capital AB, EPI Russia I Holding Oy, Laurus S.a.r.l., Nordic Aged Care Holding 1 S.a.r.l, Nordic Aged Care Holding 2 S.a.r.l. Daival on magistrikraad õigusteaduses Vilniuse Ülikoolist (2001). Daivale ei kuulu fondi osakuid.

Hetkel kuum