Branson kritiseeris Trumpi

18. oktoober 2017, 20:28
Richard Branson
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20171018/BORS/171019648/AR/0/AR-171019648.jpg

Miljardär Richard Branson ütles CNBC-le antud intervjuus, et kui ta paar aastakümmet tagasi Donald Trumpi juures lõunal käis, ei jätnud too talle endast kuigi head muljet.

Virgin Groupi omanik Branson meenutas, kuidas Trump ta enda juurde lõunale kutsus. Toona polnud Trumpil äris just kõige magusamad ajad – üks tema ettevõtteid oli just välja kuulutanud pankroti.

“Ma arvasin, et meil saab olema huvitav vestlus erinevatel teemadel, ent tema rääkis kogu aja viiest inimesest, keda ta on kutsunud oma pankrotis äri päästma,” meenutas Branson ja lisas, et kuna nood viis inimest olevat keeldunud Trumpi ärisid aitamast, leidis Trump, et ta peab nad “hävitama”.

Sealjuures ei täpsustanud Branson, missugusest Trumpi ettevõttest jutt käis või millal täpselt kohtumine toimus. Branson tõdes, et kõnealune kohtumine toimus 1990. aastatel. Toona oli Trumpi kinnisvaraimpeerium sisuliselt kokkukukkumise äärel.

Eelmisel aastal toimunud presidendivalimistel oli Branson selgelt Hillary Clintoni poolt ning Trumpi kritiseerides värve kokku ei hoidnud. Näiteks ütles Branson, et Trump on ebaratsionaalne ja agressiivne.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    18. October 2017, 20:28
    Otsi:

    Ava täpsem otsing