• Jaga lugu:

  Branson kritiseeris Trumpi

  Richard BransonFoto: EPA

  Miljardär Richard Branson ütles CNBC-le antud intervjuus, et kui ta paar aastakümmet tagasi Donald Trumpi juures lõunal käis, ei jätnud too talle endast kuigi head muljet.

  Virgin Groupi omanik Branson meenutas, kuidas Trump ta enda juurde lõunale kutsus. Toona polnud Trumpil äris just kõige magusamad ajad – üks tema ettevõtteid oli just välja kuulutanud pankroti.
  “Ma arvasin, et meil saab olema huvitav vestlus erinevatel teemadel, ent tema rääkis kogu aja viiest inimesest, keda ta on kutsunud oma pankrotis äri päästma,” meenutas Branson ja lisas, et kuna nood viis inimest olevat keeldunud Trumpi ärisid aitamast, leidis Trump, et ta peab nad “hävitama”.
  Sealjuures ei täpsustanud Branson, missugusest Trumpi ettevõttest jutt käis või millal täpselt kohtumine toimus. Branson tõdes, et kõnealune kohtumine toimus 1990. aastatel. Toona oli Trumpi kinnisvaraimpeerium sisuliselt kokkukukkumise äärel.
  Eelmisel aastal toimunud presidendivalimistel oli Branson selgelt Hillary Clintoni poolt ning Trumpi kritiseerides värve kokku ei hoidnud. Näiteks ütles Branson, et Trump on ebaratsionaalne ja agressiivne.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Ekspress Grupp pikendas finantsjuhi volitusi
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Circle K Eesti peadirektor Kai Realo läheb Ragn-Sellsi juhtima Kai Realo intervjuus: otsus küpses kaua, palgas ei kaota
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.
7 asja, mida tuleks oma CVs kohe muuta
Kui tihti kuuldakse soovitusi, mida tasub lisada oma CVsse, siis harva mainitakse, mis tasub välja jätta, vahendab CNBC.
Kui tihti kuuldakse soovitusi, mida tasub lisada oma CVsse, siis harva mainitakse, mis tasub välja jätta, vahendab CNBC.