• Jaga lugu:

  PRFoodsi juhtkond kasvunumbritega rahul

  PRFoodsi juhatuse liige Indrek Kasela.Foto: Raul Mee

  PRFoodsi 11 kuu auditeerimata konsolideeritud müügikäive võrreldes eelmise aasta sama ajaga kasvas tänu uute ettevõtete lisandumisele, teatas ettevõte.

  Võrreldes eelmise aasta 11 kuuga oli kasv 48,4% ehk 19,5 miljoni eurot, mis tähendas kasvu 59,8 miljoni euroni. Võrreldav käive kasvas 11 kuuga 15,6% ehk 6,3 miljoni euro võrra. PRFoodsi tänavuse 11 kuu müügikäive vastab juhtkonna ootustele, märkis ettevõte pressiteate vahendusel.
  Enamus võrreldava käibe kasvust tuli tänu toodete lõpphinna kallinemisele. John Ross Jr., Coln Valley ja Trio Trading omandamine kasvatas grupi käivet alates omandamisest 13,2 miljoni euro võrra ning lubab ka edaspi kasumlikkust suurendada.
  Novembri käive kasvas 3,8 miljoni euro ehk 66,5% võrra võrreldes eelmise aasta novembriga. Võrreldav käive kasvas samal perioodil 0,8 miljonit eurot ehk 14,7%.
  Tänavuse 11 kuu pro forma käive oleks olnud 96,0 miljonit eurot, kui kõik ettevõtted oleksid olnud gruppi konsolideeritud aasta algusest, märkis PRFoods.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Minister näeb põllumeestele ja vedajatele suuri muudatusi
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.