Lauri Teder • 12 detsember 2017

Trigonis toimus aktsiate vangerdus

Skano mööblivabrik Pärnus  Foto: Andras Kralla

Börsiettevõte Skano Group teatas, et omandas 346 667 oma emafirmale OÜ Trigon Wood kuulunud AS Trigon Property Development aktsiat.

182 000,17 euro suurune tehing toimus 12. detsembril ning selle käigus kandus puidutöötlemisettevõttele 7,71% osalus kinnisvaraarendusettevõttes. OÜ Trigon Wood osalus aktsiaseltsis Trigon Property Development on nüüd 51,91%.

Skano juhatuse liikme Torfinn Losviki sõnul oli osaluse omandamise eesmärgiks suurendada AS Skano Group osalust kinnisvara omavas ettevõttes. Samuti kinnitas Losvik börsiteates, et Skano nõukogu ja juhatuse liikmed ei ole tehingust muul viisil isiklikult huvitatud ning et tehing on sooritatud turutingimustel ja ei oma olulist mõju AS Skano Group kasumile, varadele ja kohustustele.

Praeguse seisuga on Trigon Property Developmenti käsutuses vaid üks kinnisvaraprojekt: Niidu arendusala Pärnus.

Hetkel kuum