Äripäev • 19. detsember 2017
Jaga lugu:

Lätlaste Olainfarm sai uue nõukogu esimehe

Riia börs  Foto: Bloomberg

Olainfarmi uueks nõukogu esimeheks nimetati senine tegevdirektor ja nõukogu liige Oleg Grigorjev, teatas ettevõte täna Riia börsile. Ravimifirma uueks nõukogu liikmeks nimetati Raimond Terentjev.

Grigorjev liitus Olainfarmiga 2001. aastal ja on olnud ettevõttes pikalt äridirektor. Talle kuulub 1000 Olainfarmi aktsiat. Terentjev oli seni kvaliteediosakonna juht ning on ettevõttes töötanud 2011. aastast, talle ei kuulu ühtegi Olainfarmi aktsiat.

Olainfarmi endine juht Valeri Malõgin suri ootamatult 52 aasta vanusena 9. detsembril. Malõgin, kes oli ettevõtte suurim aktsionär, juhtis firmat alates selle erastamisest, aastast 1997. Tema käe all sai ravimitootjast üks Läti suuremaid ja juhtivaid firmasid, mille käive on üle 100 miljoni euro ning mis müüb oma toodangut üle 50 riiki.

Jaga lugu:
Hetkel kuum