Pille Ivask • 7. juuni 2018 kell 16:39

OEG sai Bratislavast hea uudise

žetoonid  Foto: Shutterstock

Olympic Entertainment Group teatas täna, et Bratislava siiski loobub plaanist keelata linnas hasartmängutegevus.

OEG teatas möödunud aasta aprilli alguses, et Slovakkia pealinna Bratislava volikogu otsustab keelata linnas hasartmängutegevuse alates 1. maist 2017. Toonase plaani kohaselt oleksid kõik kehtivate litsentsidega tegutsejad saanud siiski jätkata hasartmängudega seni, kuni kehtiv litsents lõpeb. 

OEG teate kohaselt otsustas Bratislava ringkonnakohus täna, et Bratislava volikogu otsus on õigustühine ning hasartmängutegevuse keeld Bratislavas ei rakendu. Sellest tulenevalt ei rakendu ka möödunud aasta aprillis välja toodud kõige negatiivsem stsenaarium, mille tulemusena oleks OEG tütarettevõtjatel tulnud sulgeda 2019. aastast Bratislavas asuvad kasiinod.

Täna tulnud kohtuotsuse valguses jätkavad OEG tütarettevõtjad kasiinode opereerimist Bratislavas tavapärasel viisil, seisab börsiteates.

Hetkel kuum