Mait Kraun • 30. august 2018 kell 19:15

Millal toimub Apple'i suurüritus?

Apple'i logo  Foto: Shutterstock

Apple toob oma uued tooted avalikkuse ette 12. septembril, teatas ettevõte. Analüütikute hinnangul saab üritus olema tavapärasest suurejoonelisem, vahendab CNBC.

Ettevõtte iga-aastasel septembrikuu üritusel on tavaliselt tutvustatud uusi iPhone’i mudeleid ning teisi uuendatud nutiseadmeid. Räägitakse, et selle aasta üritus saab olema isegi Apple’i standardeid silmas pidades suurejooneline.

Analüütikud ja ajakirjanikud ootavad, et Apple uuendab peaaegu kõiki tooteid. Erinevate raportite kohaselt tuuakse turule uued iPhoned, uus MacBook Air ja uuendatud Mac Mini. Lisaks sellele peaksid uue ilme saama ka iPad ja nutikell Apple Watch.

Apple peaks avalikkuse ette tooma kolm uut iPhone X mudelit. Üks nendest mudelitest kasutab terase asemel alumiiniumi, mis teeb telefoni odavamaks, teatas Bloomberg. Väidetavalt lisab ettevõte valikusse ka ühe uue värvi.

Hetkel kuum