• Jaga lugu:

  Börs: Dow Jones jõudis uue rekordini

  Dow Jonesi indeks tõusis teisipäeval neljandat päeva järjest ning jõudis uue rekordini, vaatamata sellele, et ülejäänud turul nii hästi ei läinud, vahendab MarketWatch.

  Dow Jonesi indeks kallines kokku 0,5 protsenti, 26 773 punktini. Indeks jõudis vahepeal ka 26 824 punktini, mis on uus päevasisene rekord. Tõusule aitasid kaasa Caterpillari ja Inteli kallinemine.
  Standard & Poor’s 500 indeks odavnes aga 0,04 protsenti, 2923 punktini. Nasdaq Composite langes 0,5 protsenti, 7999 punktini.
  Kaubanduspinged on viimasel ajal leevenenud, sest USA ja Kanada jõudsid NAFTA osas ootamatult kokkuleppele.
  WTI toornafta odavnes täna 0,2 protsenti ja Brent kaotas 0,3 protsenti. Kummagi barrel maksis päeva lõpuks vastavalt 75,12 ja 84,70 dollarit. Kulla hind tõusis 1,3 protsenti, 1207 dollarini untsist, millele aitas kaasa mure Itaalia majanduse ja poliitilise olukorra pärast.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Pangaaktsiad upitasid Tallinna börsi järjekordse rekordini
Heas hoos pangaaktsiad aitasid täna Tallinna börsil sulguda ajaloo kõrgeimal tasemele 1740,5 punkti.
Heas hoos pangaaktsiad aitasid täna Tallinna börsil sulguda ajaloo kõrgeimal tasemele 1740,5 punkti.
Raadiohommikus: börsid ja miks energia nii kalliks muutub
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Harjumatu transpordiviis tõmbab vedude hinda alla
Alles eelmisel nädalal saabus Hollandist Kaunasesse esimene konteinerite ja poolhaagistega kaubarong mööda Euroopa standardlaiusega raud­teed, nädal varem alustas Läti raudtee poolhaagiste vedu kahe suurema sadama vahel ning jäänud on veel käivitada pool­haagiseid­ vedav rong Muuga ja Kaunase vahel.
Alles eelmisel nädalal saabus Hollandist Kaunasesse esimene konteinerite ja poolhaagistega kaubarong mööda Euroopa standardlaiusega raud­teed, nädal varem alustas Läti raudtee poolhaagiste vedu kahe suurema sadama vahel ning jäänud on veel käivitada pool­haagiseid­ vedav rong Muuga ja Kaunase vahel.