Lauri Teder • 12. oktoober 2018 kell 15:50
Börsiuudised
Ainult tellijale

USA pankade kvartalikasumid tegid analüütikutele silmad ette

Foto: EPA / Justin Lane

USA aktsiaturu finantstulemuste hooaeg algas taaskord julgustavalt - analüütikute ootusi ületasid kõik kolm reedel oma kvartalinumbreid esitlenud hiidpanka.

Ühendriikide suurima panga JPMorgan Chase'i käive tõusis möödunud aasta sama ajaga võrreldes 5,2%, 27,82 miljardi dollarini ning netokasum kerkis tervelt 24,5%, 8,38 miljardini ehk 2,34 dollarini aktsia kohta. Analüütikud olid oodanud grupilt 2,25 dollari suurust aktsiakasumit. Tegevjuht Jamie Dimon kiitis tulemuste esitlusel president Trumpi maksukärpeid ja regulatsioonide lõdvendamist, kuid hoiatas samas inflatsiooni ja geopoliitiliste pingete eest.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum