• Jaga lugu:

  Soomlaste Next Games kaotas päevaga 40%

  Foto: EPA / Dado Ruvic

  Helsingi börsil noteeritud mängutootja Next Games tunnistas reedel, et vajab lisarahastust, ning tõi sellega kaasa väärtpaberi järsu languse.

  Next Gamesi 10,7 miljoni eurone kahjum eelmises kvartalis jahmatas analüütikuid, kuna ettevõte avaldas just suve keskel oma uusima mängu "The Walking Dead: Our World". Tõsi, värske toode ja selle eelkäija ("The Walking Dead: No Man's Land") kasvatasidki firma tulu - käive oli 13,4 miljonit eurot, 110% enam kui mullu - kuid hüppeliselt kerkisid ka mängu turundamise ja serverimahu rentimisega seotud kulud. Analüütikafirma Inderesi hinnangul oleks kahjum pidanud piirduma 2 miljoni euroga.
  Firma tegevjuhi Teemu Huuhtaneni sõnul on Next Games sunnitud hankima nüüd lisarahastust, kuna mõlemad turul olevad mängud on küll kasumlikud, ent ei suuda katta arendusfaasis olevate projektide kulusid.
  Next Games on 2013. aastal loodud mobiilimängudele keskenduv ettevõte, mis liitus Helsingi börsi lisanimekirjaga mullu märtsis. IPOst saadik on firma aktsia odavnenud 75%. Äsjaste kvartalitulemuste järel kukkus Next Gamesi aktsia turuväärtus 4 eurolt 2,40 eurole.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peep Siitam: palvetamine ja filosofeerimine talutavat elektri hinda ei too
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
Nordecon sõlmis 28 miljoni eurose lepingu
Nordecon sõlmis enam kui 28 miljoni euro suuruse lepingu Rae valla Uus-Järveküla elurajooni ehitamiseks, selgub börsiteatest.
Nordecon sõlmis enam kui 28 miljoni euro suuruse lepingu Rae valla Uus-Järveküla elurajooni ehitamiseks, selgub börsiteatest.
Elcogen ehitab korealastele 75miljonise vesinikutehase
Tallinnas Ülemiste linnakus kütuseelemente tootev Elcogen sõlmis kokkuleppe Lõuna-Korea Uljini maakonna ja Next Energy Corporationiga Koreasse tehase ehitamiseks.
Tallinnas Ülemiste linnakus kütuseelemente tootev Elcogen sõlmis kokkuleppe Lõuna-Korea Uljini maakonna ja Next Energy Corporationiga Koreasse tehase ehitamiseks.
Kaido Fridolin lahkus Oma Ehitaja juhtimisest
Oma Ehitaja üks omanikke Kaido Fridolin lahkus eelmisel nädalal ettevõtte juhtimisest ja jätkab ettevõttes nõukogu liiknena.
Oma Ehitaja üks omanikke Kaido Fridolin lahkus eelmisel nädalal ettevõtte juhtimisest ja jätkab ettevõttes nõukogu liiknena.