Mait Kraun • 7. november 2018 kell 8:24
PRFoodsi aktsionäride koosolek.  Foto: Andras Kralla

Millal kinnitatakse PRFoodsi dividendisaajad?

PRFoodsi aktsionäride üldkoosolek toimub novembri lõpus, kus muuhulgas plaanitakse kinnitada ka 2017.–2018. majandusaasta dividendimakse.

PRFoods kutsus kokku aktsionäride korralise üldkoosoleku, mis algab 30. novembril kell 11. Kokkukutsuja on PRFoodsi nõukogu ja põhjus on ettevõtte majandusaasta aruande heaks kiitmine, kasumi jaotamine ja audiitori nimetamine, selgub börsiteatest.

Nõukogu on teinud aktsionäridele ettepaneku kanda 5% puhaskasumiks ning maksta jaotamata kasumi arvel dividende summas 386 829 eurot. Ühe aktsia kohta teeb see 0,01 eurot. Õigus dividende saada on aktsionäridel, kes on PRFoodsi aktsiaraamatusse kantud hiljemalt 28. detsembril. Ex-date on seega 27. detsembril ning alates sellest kuupäevast ei ole aktsiaid omandanud isikul õigus 2017.–2018. majandusaasta eest dividende saada.

Hääleõiguslike aktsionäride nimekiri fikseeritakse seitse päeva enne koosoleku toimumist (23. novembril) Eesti väärtpaberite registri pidaja arveldussüsteemi tööpäeva lõpu seisuga.

PRFoods teatas 1. novembril oma pikendatud majandusaasta (18 kuud) tulemused, mille kohta saab pikemalt lugeda siit.

Hetkel kuum