Kaspar Allik • 14. november 2018 kell 4:00
Börsiuudised
Ainult tellijale
1990. aastal asutatud Intertrust Technologies, kes ostis ära Rainer Sternfeldi PlanetOSi, on ettevõtja sõnul teiste sealsete ettevõtete kõrval veteran.  Foto: Äripäev

"Seda me Silicon Valleyst otsima tulimegi"

Kuigi Silicon Valley sära innovatsiooni keskpunktina on maailmaareenil tuhmumas, püsib ta Eesti ettevõtjate seas jätkuvalt erilisel kohal tänu tugevale ettevõtlust toetavale ökosüsteemile. Eestist pärit ettevõtjaid tegutseb USA läänerannikul üle 30.

Pakett on justkui täiuslik: sobiv ilm, tugev töökultuur, suurte kogemustega ja abivalmid inimesed on vaid e-maili kaugusel ning riskiinvestorid on suure konkurentsi tõttu varmad rahastust jagama. Samas Berkeley ülikooli õppejõud, investor ja endine iduettevõtja Ken Singer hoiatab sealsete õppetundide kopeerimise eest Eestis.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum