Äripäev • 29. november 2018 kell 6:12
Tallink Grupi nõukogu liige Toivo Ninnas on viimase nädala jooksul otsustanud oma aktsiaportfelli suurendada.   Foto: Raul Mee

Toivo Ninnas jätkas Tallinki aktsiate ostmist

Tallink Grupi nõukogu liige Toivo Ninnas jätkas sel nädalal ettevõtte aktsiate omandamist, kui suurendas oma senist portfelli nii era- kui ka juriidilise isikuna, teatas börsifirma eile pärast kauplemispäeva.

Teisipäeval omandas Ninnasele kuuluv osaühing Tekali 49 000 Tallinki aktsiat mitmes tehingus kaalutud keskmise hinnaga 1,07 eurot. Tehingute koguväärtus oli üle 52 000 euro.

Samal päeval omandas Ninnas eraisikuna mitmes tehingus 5378 Tallinki aktsiat, mille kaalutud keskmine hind oli samuti 1,07 eurot. Tehingute koguväärtus ületas 5700 eurot.

Tallink teatas hiljuti, et Toivo Ninnas omandas börsifirma aktsiaid ka eelmisel nädalal, kui grupi nõukogu liige lisas oma portfelli samuti nii era- kui ka juriidilise isikuna kogusummas üle 100 000 euro väärtuses aktsiaid.

Tallink Grupi aktsia hind on Tallinna börsil viimase nädala jooksul tõusnud üle 6%, lõpetades eilse kauplemispäeva 1,08 euro juures. Aasta algusega võrreldes on ettevõtte aktsia siiski veel üle 13% miinuses.

Hetkel kuum