Tallink krahmas ohtralt Soomes kauplejate huvi

Tallinki aktsiaid on viimase nädala jooksul ostnud märkimisväärselt kokku Nordea panga kliendid.  Foto: Andras Kralla
Indrek Mäe • 3. detsember 2018 kell 13:23
Börsiuudised
Ainult tellijale

Täna Helsingi börsil noteeritud Tallinkiga on sel aastal tehtud arvukalt sisetehinguid, kuid viimase nädala jooksul on kasvanud hüppeliselt huvi laevafirma aktsia Soome depositooriumisse konventeerimise vastu.

Tallinki suurim aktsionär Infortar on sel aastal järjepidevalt jupi kaupa laevafirma aktsiaid juurde ostnud. Seda tehti nii 31. mail kui ka näiteks 18. juunil, mil Infortari portfelli lisandus kolme tehinguga üle 1,2 miljoni aktsia hinnavahemikus 1,08–1,09 eurot tükk. Üle poole miljoni aktsia soetas suuromanik juurde ka septembris ning 600 000 aktsiat oktoobris, seda hinnavahemikus 0,97–0,988 eurot aktsia eest. Seni viimase portsu aktsiaid soetas Infortar vähem kui kuu tagasi, 13. novembril, ostes 300 000 väärtpaberit hinnaga 0,995 eurot.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum