Mait Kraun • 6. detsember 2018 • 1 min
Jaga lugu:

Baltika aktsiaga toimus suurtehing

Luksemburgi ettevõte ostis East Capital Asset Managementilt 8,35 protsendi suuruse tüki Baltikast, selgub börsiteatest.

Baltika Kvartalis asuv kontor ning kauplus.  Foto: Andras Kralla

Baltika teatas, et 30. novembril suurendas E-Miroglio Finance S.A. oma osalust Baltikas 26,23 protsendini. Aktsiad müüs Luksemburgi ettevõttele East Capital Asset Management (SEB S.A. CLIENT ASSETS UCIT), kellel nüüd Baltikas enam osalust ei ole.

Enne tehingut ulatus E-Miroglio Finance’i osalus 17,88 protsendini. East Capital müüs E-Mirogliole kokku 8,35protsendilise osaluse, mille väärtus ulatub praeguse turuhinna juures 569 000 euroni. Baltika turuväärtus on kokku veidi üle 6,8 miljoni euro.

Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt