Anu Lill • 29 aprill 2019
Börsiuudised
Ainult tellijale

Spotify käive kasvas kolmandiku võrra

Esimese kvartali lõpetas Spotify 1,7miljardilise raha ja selle ekvivalentide jäägiga.  Foto: Reuters/Scanpix

Spotify teatas esimese kvartali müügitulu 33protsendisest kasvust, kuna muusika voogedastusteenust pakkuva ettevõtte tasulise Premium-paketi kasutajate arv kasvas 100 miljonini.

Ettevõtte käive kasvas aastaga 1,14 miljardilt eurolt 1,51 miljardile, ärikasum kasvas 16 protsenti. Märtsis laiendas Spotify partnerlust Google'iga ning sisenes Ühendkuningriigi ja Prantsusmaa turgudele. Premium-teenust kasutavate klientide osakaal käibest on 92 protsenti, sealjuures 40 protsenti klientidest on Euroopast, 30 protsenti Põhja-Ameerikast, 20 protsenti Lõuna-Ameerikast ning ülejäänud 10 protsenti moodustavad kõik ülejäänud piirkonnad.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum