Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Euroopa börsid pöörasid tõusule

Peale USA ja Aasia börsidel asetleidnud langust pöörasid Euroopa turud tõusule.

Mees jälgib Shanghais börsitablood.  Foto: AFP/Scanpix

Stoxx 600 oli ennelõunal tõusnud 0,6%, Londoni börs 0,8%, DAX 0,5% ning Prantsusmaa CAC 40 oli 0,9% plussis. Saksamaa indeksit aitasid vedada pangad ja Telekom, samal ajal kui enimkaubeldud aktsia, Bayer, indeksit alla tiris. Bayer sai eile USA kohtust 2 miljardi dollari suuruse trahvi Roundupi pärast ning aktsia on täna börsil kaotanud ligi 3%. Suurimate tõusjate seast leiab ka autotootjate aktsiad.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum