Aaro Pertmann • 14. juuni 2019 kell 3:00
Börsiuudised
Ainult tellijale

Nädala investeerimisidee: DAX 30 indeksi odavaim aktsia

Viimase 15 kuuga on DAX 30 koosseisu kuuluv Saksa polümeersete materjalide tootja Covestro AG kaotanud hinnast rohkem kui poole ja muutunud indeksi üheks odavaimaks aktsiaks. Kas suurepärane ostukoht või lõpu algus?

2016. aastal pärast testimist näitas Covestro, et süsinikdioksiidipõhistel materjalidel on sama kõrge kvaliteet kui tavapäraste meetoditega toodetel, misjärel avas Covestro tehase, kus seda kasutatakse plasti toorainena.  Foto: Covestro

Selline hinnalangus peegeldab looduskeskkonda reostavate polümeersete materjalide nõudluse vähenemist ja hirme, et kogu selle tööstusharu äri olemus võib olla muutunud. Ent ettevõte on muutunud languse tõttu huvipakkuvaks väärtusaktsiaks, mis kaupleb praegu vaid 5,7kordsel hinna/kasumi kordajal ja mille aastane sihthind on mõne analüütiku arvates 105 eurot praeguse 41eurose tegeliku turuhinna juures.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum