Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale
Fortumi Pärnu koostootmisjaam.  Foto: Urmas Luik / Parnu Postimees

Soome energiatootja Fortumi kasum ületas ootusi

Soome elektri- ja soojatootja Fortum teatas reedel oma teise kvartali tulemused, mis tulid oodatust paremad tänu kõrgematele elektrihindadele ning elektritootmise mahtude kasvule. Samuti jätkab Fortum läbirääkimisi Saksa Uniperi väljaostmiseks, vahendab Reuters.

Soome valitsuse enamusosalusega Fortumi teise kvartali tuumiktegevuskasum kasvas aastaga 32% 372 miljoni euroni, kui analüütikud olid oodanud keskmiselt 315 miljoni euro suurust tegevuskasumit, lähtudes Refinitivi küsitlusest.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum