Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale
Maaklerid New Yorgi aktsiabörsil 16. juulil 2019.  Foto: Scanpix/REUTERS/Brendan McDermid

Börs: majandustulemuste ja USA-Hiina kõneluste ootuse toel aktsiate hinnad tõusid

Teisipäeval USA aktsiaindeksid tõusid rekordkõrgustele, kui ettevõtete teise kvartali tulemused olulisi pettumusi ei valmistanud ning investoritele süstis optimismi USA ja Hiina kaubanduskõneluste oodatav jätkumine järgmisel nädalal.

Aktsiad said kauplemispäeva viimase paari tunni jooksul hoogu juurde, kui uudisteagentuur Bloomberg andis teada, et USA kaubandusvolinik Robert Lighthizer sõidab järgmisel nädalal Hiinasse Shanghaisse, et kohtuda silmast silma Hiina delegatsiooniga.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum