Rait Kondor • 15. oktoober 2019 kell 21:29
Börsiuudised
Ainult tellijale

Börs: tulemuste hooaja edukas algus kergitas turge

Tulemustehooaja algus ja Hiina-USA kaubandussõja vaherahu on kergitanud investorite optimismi aktsiaturgude osas, mis on viinud aktsiaindeksid viimase nelja nädala tippu.  Foto: REUTERS/Brendan McDermid

USA aktsiaturg kerkis teisipäeval ühe protsendi, kui tugevad tulemused JPMorgani pangalt, tervishoiuteenuste pakkujalt UnitedHealth’ilt ja ravimifirmalt Johnson & Johnson vähendasid investorite muret seoses USA ja Hiina kaubandussõja mõjuga Ameerika ettevõtetele, kirjutab Reuters.

S&P 500 indeks tõusis täpselt ühe protsendi võrra, 2995,68 punktini, Dow Jonesi indeks kerkis 0,89% ning Nasdaqi indeks tõusis 1,24%.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum