Artur Erik Lindmaa • 25. november 2019 kell 18:20
Börsiuudised
Ainult tellijale

LVMH ostab Tiffany

Täna teatas LVMH, kes omab tuntud brände nagu Louis Vuitton, Marc Jacobs ja Fendi, et ostab USA juveeliettevõtte Tiffany 16,2 miljardi USA dollari eest. Tiffany aktsia rallis uudiste peale 6,04%.

Foto: EPA

Tegemist on suurima LVMH ülevõtmispakkumisega, mis esialgsete andmete põhjal viiakse lõpule tuleva aasta keskpaigas. Luksuskaupade tootja pakub 135 USA dollarit Tiffany aktsia kohta. LVMHi sõnul on juveelitooted kõige kiiremini kasvav sektor luksustoodete hulgas. Ettevõtte omandamine annab ligipääsu juveeliturule üle maailma. Tiffany omab 300 esinduspoodi globaalselt ning pool ettevõtte käivest moodustab nende koduturg Ameerika Ühendriikides. Lisaks kuulub LVMHi juveeli- ja kellatoodete portfelli Bulgari ja Tag Heuer.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum