Äripäev • 20. detsember 2019 kell 20:40
Börsiuudised
Ainult tellijale

Kruiisilaevade operaator tõstis 2020. aasta kasumiprognoosi

Kahe Carnivali laeva kokkupõrge Mehhikos asuva sadama lähistel ei heidutanud investoreid Carnivali aktsiat firma heade tulemuste valguses üles ostma. Pildil Carnival Glory ja Carnival Legend Mehhiko Cozumeli sadamas.  Foto: Matthew Bruin/Reuters/Scanpix

USA kruiisilaevade operaatorfirma Carnival Cruises teatas reedel oodatust paremast kvartalikasumist ning tõstis oma järgmise aasta kasumiprognoosi, mis viis aktsia hinna ligikaudu 8% ülespoole, vahendab Reuters.

Carnival Cruises teatas seoses suure nõudlusega Kariibi mere kruiiside järele, et firma 2020. majandusaasta kohandatud kasum tuleb firma prognoosi kohaselt vahemikus 4,30—4,60 dollarit aktsia kohta, mille keskpunkt on kõrgemal, kui analüütikute poolt prognoositud 4,39 dollarit aktsia kohta, kui arvestada Refinitivi poolt vahendatud IBESi andmeid.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum