Artur Erik Lindmaa • 27. aprill kell 14:48
Börsiuudised
Ainult tellijale

LHV soovitab Tallinna Vee aktsiaid müüa

Kuigi LHV analüütikud nägid Tallinna Vee esimese kvartali tulemusi positiivsena, soovitavad nad aktsiat siiski müüa.

Foto: Andras Kralla

“Üldiselt käsitleme ettevõtte 2020. aasta esimese kvartali tulemusi positiivsena, kuid TVE (Tallinna Vesi) ei ole immuunne praegusele koroonaviiruse olukorrale ja ka eeldatavale järsule majanduslangusele eelseisvates kvartalites Eestis. Arvestades praeguseid ajutisi äritegevuste lõpetamisi, ennustatakse, et ettevõtte äriklientide veetarbimine lähitulevikus väheneb. Enim on mõjutatud teenindus- ja puhkemajanduses tegutsevad kliendid, kuid tõenäoliselt põhjustab kriis ka tööstussektoris tegutsevate ettevõtete veetarbimise languse,” kirjutavad LHV analüütikud.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum