Anu Lill • 9. september kell 3:00
Börsiuudised
Ainult tellijale

25aastane naine mässis end elukaaslase pärast 50 000eurosesse kiirlaenuvõlga

"Kui elad ühes suures mullis, siis ei saa reaalsusest aru, kui plindris sa tegelikult oled. Tundub, et mis see ikka ära pole, jälle 50 eurot kuumaksele juurde tuleb. See on suur lumepall, mida ei saa pidama," rääkis Kaisa (nimi muudetud) oma võlgade kasvamisest. Foto on illustratiivne.  Foto: Maris Ojasuu

Kurb reaalsus hakkab paljudele kiirlaenuvõtjatele sissetuleku kaotuse tõttu kätte jõudma ning olles end mässinud tuhandete eurode suurustesse võlgadesse, on neil oodata kohtutäiturite ja inkassofirmade kurje kõnesid.

Noor naine, kes oma isikut avaldada ei soovinud ning keda loos nimetame Kaisaks, algatas eraisiku pankroti, sest kiirlaenude võtmisest sõltuvusse jäänuna paisus tema laenumull ligi 50 000euroseks.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum