Kaspar Allik • 22. september 2020 kell 9:37
Börsiuudised
Ainult tellijale

Leedu analüütik Ignitisest: lääne konkurentidega võrreldes on tegu pigem hea investeeringuga

INVL analüütik Vaidotas Rukas näeb Leedu Ignitis Groupi atraktiivse investeeringuna.  Foto: 15min.lt / Scanpix

Ignitise aktsia hinna atraktiivsus sõltub eelkõige iga investori ootustest ja eesmärkidest, kuid võrdlevas analüüsis sarnaste lääne ettevõtetega on tegu võrdlemisi hea investeeringuga, ütles Leedu varahaldusettevõtte INVL analüütik Vaidotas Rukas.

„Ettevõttel on olemas eduks vajalikud koostisosad – reguleeritud ja stabiilne äri, dividenditootlus, kasvupotentsiaal, mis on juba praegu hoos, ja IPOst saadav raha, mida kasutatakse roheenergia võimekuse tõstmiseks,“ ütles Rukas Äripäevale.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum