Anu Lill • 7. oktoober kell 14:12
Börsiuudised
Ainult tellijale

Tallinna uusarendustes põrkab soodustuse küsija selge ei vastu

Pro Kapitali Ratsuri majade arenduses ei antud kliendile allahindlust ei sügaval kriisiajal ega anta ka praegu, sest korterid on suvega ostjad leidnud ja üksikutele viimastele on mitu tahtjat. Ka teiste arenduste müüjad oli soodustuste andmisel kitsid.  Foto: Liis Treimann

Helistades läbi samade uusarenduste pakkujad, kellelt juuni alguses uusarenduse korterites hinda allapoole tirida üritasin, selgus üllatav asjaolu, et kuigi kuulutuses võidakse veel kööki või panipaika hinna sees pakkuda, on selliste soodukate aeg juba läbi.

“Köök korteri hinnas? Ei usu. Kust te seda näete? See kampaania on meil juba ammu läbi. Praegu enam kööki hinnas ei saa,” ehmatas Väike Tallinna uusarenduse kortereid müüv maakler end ostjana esitlenud ajakirjaniku kõne peale ära.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum