Anu Lill • 5. november 2020 kell 8:31
Börsiuudised
Ainult tellijale

Reisipiirangud tõid Tallinkile kvartalikahjumi

Paavo Nõgene (keskel)  Foto: Liis Treimann

Tallinki juht Paavo Nõgene tõdes, et kuigi kvartal algas suurte ootustega, tuli septembri lõpuks hoopis kulud korralikult kokku tõmmata ja firmat õhemaks muuta.

Tallinki juht Paavo Nõgene ütles tulemusi tutvustaval veebiseminaril, et kolmandasse kvartalisse siseneti suure optimismiga, sest tundus et olukord läheb maailmas paremaks, kuid augustis läks olukord ootamatult negatiivselt, seega pidime sulgema mõned väljumised ja suunad. Kvartali jooksul töötasime pingsalt selle nimel, et kulusid kärpida ja reorganiseerida ettevõtet nii, et kulude tase vastaks praegusele äritegevuse mahule.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum