Anu Lill • 14. detsember 2020 kell 13:13
Börsiuudised
Ainult tellijale

LHV niitis välisaktsiate tehingutasud madalamaks ja kaotas väikse portfelli haldustasu

LHV maaklertegevuse juht Sander Pikkel  Foto: Andras Kralla

1. jaanuaril kehtima hakkav uus hinnakiri teeb investoritel välisaktsiate hoidmise ja nendega kauplemise LHV Pangas senisest tunduvalt soodsamaks.

Eraisikutest LHV kliendid saavad jaanuarist alates hoida kuni 50 000 euro väärtuses välisväärtpabereid pangas tasuta. Seni kehtinud hinnakirja kohaselt tuli välisväärtpaberite hoidmise eest maksta haldustasu 0,025% kuus, minimaalselt 2 eurot ja lisandus käibemaks. Samas aktiivsete investoritele, kes tegid kvartalis vähemalt 2 ostutehingut välisbörsidelt, oli kuni 30 000 euro väärtuses aktsiaportfelli LHVs hoidmine juba varem tasuta. Nimetatud piiri ületavalt summalt tuli maksta 0,015% kuus, millele lisandus käibemaks.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum