Kaspar Allik • 27. aprill kell 14:45
Börsiuudised
Ainult tellijale

T1 keskuse pankrotiteatele eelnes kauplemistuhin

Pankrotiteatele eelneval kahel päeval vahetas omanikke rekordiline arv Pro Kapital Grupi aktsiaid. Pildil ettevõtte tegevjuht Paolo Michelozzi.   Foto: Andras Kralla

Eile õhtul pärast börsipäeva lõppu saabunud teade T1 kaubanduskeskuse omanikfirma pankrotist jättis Pro Kapitali aktsionärid täna külmaks, aga viimaste aastate suurim kauplemistuhin tabas aktsionäre hoopis kahel eelneval kauplemispäeval.

Paistab justkui oleks turg reageerinud Pro Kapitali tütarettevõtte Tallinna Moekombinaadi pankrotiteatele eelmise nädala reedel ja sel esmaspäeval, mil ettevõtte börsiteade veel väljaski polnud. Eelneval kahel päeval saavutati rekordilised mahud nii kauplemiskäibes kui ka kaubeldud aktsiate arvus. Teisipäevane kauplemine kulges seevastu vaikselt ja väikese käibega.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum