Heidi Vihma • 1. august kell 4:00
Erilehed
Ainult tellijale

Restoranitest: säinakotletid ja leedrilimonaad

Lisaks teenindajatele õhkus lahket peremehetunnet ka Padakonnas lõunauinakut teinud koerast.  Foto: Raul Mee

Hiiumaa selle suve roog on säinakotletid. Neid pakutakse nii šampanjabaaris kui ka suveks tegutsema jäänud koolisööklas. Head on mõlemad, kuid Suuremõisa omad meeldisid mulle ivake rohkem. Eriti koos leedrilimonaadiga.

Minu mälu järgi on koolisöökla­ siinsesse restoranirubriiki jõudnud vaid ühel korral, tegemist oli koka- ja teeninduskooli kohvik-restoraniga. Nüüd on põhjust kiita Suuremõisa peahoones asuvat Hiiumaa ametikooli sööklat, ametliku nimega kohvik-restorani. Kooliajal toidetakse õpilasi, suvel suvehiidlasi ja muud rahvast.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum