investor Toomas • 27. juuni 2016 kell 13:45
Investor
Ainult tellijale

Investor Toomas: kavatsen sajaseid luhvtitada

Investor Toomas mõlgutab ostumõtteid.  Foto: Scanpix/Panthermedia

Tunnistan ausalt, et brittide otsus Euroopa Liidust lahkuda tuli mulle valusa üllatusena seda enam, et sain otsuse mõju oma rahakotis vahetult tunda. Kättemaksuks kavatsen selle nalja pealt raha teenima hakata.

„Kas seisev raha läheb töösse?“ uuriti minult vahetult pärast seda, kui referendumi tulemused olid avalikustatud. Ehkki olin Suurbritannia võimaliku janditamisega juba pikalt ette arvestanud ja ostuplaanigi paika pannud, otsustasin esimese müügipaanika ajal veel kätel istuda. Nüüd, kui suurem peataolek on vaibunud, kavatsen plaanitud ostutehingu teoks teha.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum