Äripäev • 1. mai kell 5:30
Juhtkiri
Ainult tellijale

Haritud inimese pilk kaugemale

Foto: Anti Veermaa

Edukas Eestis osatakse tänu heale haridusele noppida akuutsest tervisekriisist üles olulised õppetunnid, kuid ühtlasi näha ette ja valmistuda kõigeks, mis tuleb pärast seda, kirjutab Äripäev juhtkirjas.

Äripäeva toimetus võib nüüd, mil üheksas Edukas Eesti on seljataga, avameelselt tunnistada, et olime selle pärast ette pire mures. Pelgasime, et sellest võib kujuneda paras koronkurss – arvamuslugude konkurss, kus räägitakse koroonast nii palju, et kõigi artiklite läbilugemise järel tahaks kiirtesti teha. Seda poleks saanud kirjutajatele pahaks panna, sest viiruspandeemia on vaieldamatult maailma toimimist ja inimeste käitumist muutnud ning üksnes vanajumal teab, millal kirjutatakse viimane tekst, mis tollesama tõdemusega algab.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum