Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine
Kas restoranid saavad tunnustust osta?
Eesti restoranide kõrgest tasemest annavad tunnistust kvaliteedimärgid restoranide ustel. Kuid kas alati on tunnustus ausalt teenitud või saab seda ka muul moel soetada?
Silverspooni tegevjuht Marje Hallik-Wilson kinnitas, et Hõbelusika konkurss on igati läbipaistev.
Foto: Andras Kralla
Restoranide hea maine tagavad eeskätt külastajad – klient käib söögikohas ja jagab saadud kogemust tuttavatega. Ametlikke tunnustusi ja kvaliteedimärke saavad restoranid aga konkurssidelt, millest tuntuim on Silverspoon ehk Hõbelusikas.
Kui oled ettevõtja ja sul on hea äriidee, ei küsi paberit su käest ilmselt keegi. Aga kui soovid töötada juhtival kohal, annab magistrikraad mitmel põhjusel siiski eelise, leiab EBSi vilistlane ja terminaliäri Liwathon EOS juht Merika Nimmo.