Kas restoranid saavad tunnustust osta?

Silverspooni tegevjuht Marje Hallik-Wilson kinnitas, et Hõbelusika konkurss on igati läbipaistev.  Foto: Andras Kralla
Lennart Käämer • 26. oktoober 2016
Jaga lugu:
Kasulik
Ainult tellijale

Eesti restoranide kõrgest tasemest annavad tunnistust kvaliteedimärgid restoranide ustel. Kuid kas alati on tunnustus ausalt teenitud või saab seda ka muul moel soetada?

Restoranide hea maine tagavad eeskätt külastajad – klient käib söögikohas ja jagab saadud kogemust tuttavatega. Ametlikke tunnustusi ja kvaliteedimärke saavad restoranid aga konkurssidelt, millest tuntuim on Silverspoon ehk Hõbelusikas.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum