Milline ettevõte peaks mõtlema küberkindlustusele?

IT-firma Insly müügijuht Ott Kell (paremal) ütles, et küberkindlustamist hakkasid neilt nõudma välismaa partnerid.  Foto: Andras Kralla
Pille Ivask • 8. detsember 2016 kell 5:00
Kasulik
Ainult tellijale

Maailmas levinud küber­kindlustamine on viimastel aastatel Eestis tugevamalt kanda kinnitanud.

Rahvusvahelise edasikindlustuse pakkuja PartnerRe raportis seisab, et küberkindlustamine muutub üha populaarsemaks. Viimaste andmete kohaselt on enim hakanud end maailmatasandil küberkindlustama tervishoiuvaldkonna ettevõtted. Traditsiooniliselt on küberkindlustamine populaarne IT-ettevõtete, finantsvaldkonda kuuluvate firmade ning ka tootmisettevõtete seas. Raportis märgitakse, et üha enam nõuavad kindlustamist just kolmandad osapooled ehk ettevõtete koostööpartnerid. See annab märku sellest, et teadlikkus küberriskidest on kasvanud.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum