1000 kogemust ehk kogu tõde Eesti juhtidest: jaksu varitsevad lõksud

    Saate keskmes on juhtimine. Nimelt valmis äsja juhtimisuuring, millest saame teada, miks Eesti ettevõtetel läheb nii nagu läheb. Ehk, kuidas siinseid ettevõtteid juhitakse, mis neile hoogu annab ja mis hoogu tagasi hoiab. Juhtimise tähtsusest muutuste juhtimisel, ka digitaliseerimisel ning automatiseerimisel oleme selles sarjas ka varasemalt juttu teinud.

    Saates tulebki juttu, mida uuring meile ütleb ehk mis on muutunud Eesti ettevõtete juhtimises ligi 20 aasta jooksul, kus peituvad kasvuvõimalused ja mis arengut pidurdab ning miks ambitsiooni väheks jääb. Räägime ka sellest, kuidas neist takistustest üle saada. Kokku kajastab uuring tuhande juhi arvamusi. Juhtimise rammu iseloomustab märksõna jaks ning arenguvõimalusi lõksud.

    Uuringu tulemusi kommenteerivad EASi ja Kredexi ühendasutuse juht Lauri Lugna. Uuringu koostajate meeskonna poolt Tartu Ülikoolist juhtimisprofessor Maaja Vadi ja Tartu Ülikooli juhtimise teadur Krista Jaakson ning uuringute läbiviija ettevõtte LevelLab kaasasutaja Merle Raun.

    Saatejuht on Rivo Sarapik.

    Fotol EASi ja KredExi ühendasutuse juht Lauri Lugna, kes saates oma kogemust jagab ja uuringut kommenteerib.

    • Fookuses: tark tööstus
    • 21.04.2022
    KIIRUS:
    1000 kogemust ehk kogu tõde Eesti juhtidest: jaksu varitsevad lõksud
  • Hetkel kuum