• OMX Baltic0,17%303,2
  • OMX Riga−0,04%868,25
  • OMX Tallinn0,37%1 999
  • OMX Vilnius−0,16%1 205,47
  • S&P 5000,11%5 893,05
  • DOW 30−0,02%42 132,13
  • Nasdaq 0,58%19 119,99
  • FTSE 100−0,35%8 572,73
  • Nikkei 225−0,14%38 128,13
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,89
  • GBP/EUR0,00%1,19
  • EUR/RUB0,00%90,04
  • OMX Baltic0,17%303,2
  • OMX Riga−0,04%868,25
  • OMX Tallinn0,37%1 999
  • OMX Vilnius−0,16%1 205,47
  • S&P 5000,11%5 893,05
  • DOW 30−0,02%42 132,13
  • Nasdaq 0,58%19 119,99
  • FTSE 100−0,35%8 572,73
  • Nikkei 225−0,14%38 128,13
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,89
  • GBP/EUR0,00%1,19
  • EUR/RUB0,00%90,04
  • 14.05.25, 15:45

Psühhiaater annab nõu, kuidas murda ülesöömise harjumust

00:00
  • Kadi HeinsaluKadi Heinsalu
Psühhiaater annab nõu, kuidas murda ülesöömise harjumust

Äripäeva raamatuklubi saade on ajendatud terviseraamatuklubi maikuu raamatust, milleks on Ameerika psühhiaater Judson Breweri “Näljaharjumus. Miks me sööme, kui pole näljased, ja kuidas seda lõpetada”. Raamat räägib mis iganes põhjusel kujunenud ülesöömisest. Saate külaliseks on psühhiaatria resident Helena Mesikepp, kelle erihuviks on samuti söömishäired.

Kiirtoit, poolfabrikaadid, valiktoitumine, dieedid, ülesöömine, igavussöömine – need kõik on paljudele tuttavad teemad. Paljudele käib üle jõu millegi nii lihtsaga, nagu igapäevane tasakaalukas ja piisavas mahus söömine, toimetulek. Saates arutame, kust jookseb piir probleemse söömise ja gurmaanluse vahel, ja kuidas ennast vaimses plaanis jälle järjele aidata.

Saatekülalisega vestles Meditsiiniuudiste peatoimetaja Kadi Heinsalu.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Äripäeva esilehele