Äripäeva raamatuklubi saade on ajendatud terviseraamatuklubi maikuu raamatust, milleks on Ameerika psühhiaater Judson Breweri “Näljaharjumus. Miks me sööme, kui pole näljased, ja kuidas seda lõpetada”. Raamat räägib mis iganes põhjusel kujunenud ülesöömisest. Saate külaliseks on psühhiaatria resident Helena Mesikepp, kelle erihuviks on samuti söömishäired.
Kiirtoit, poolfabrikaadid, valiktoitumine, dieedid, ülesöömine, igavussöömine – need kõik on paljudele tuttavad teemad. Paljudele käib üle jõu millegi nii lihtsaga, nagu igapäevane tasakaalukas ja piisavas mahus söömine, toimetulek. Saates arutame, kust jookseb piir probleemse söömise ja gurmaanluse vahel, ja kuidas ennast vaimses plaanis jälle järjele aidata.
Saatekülalisega vestles Meditsiiniuudiste peatoimetaja Kadi Heinsalu.
Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.